/Rörligt

/Rörligt

Enkel skönhet för Åhléns

Enkel Skönhet är en webbserie i sju delar för Åhléns. I varje avsnitt får vi möta makeupartisten Mia Högfeldt och en kvinna som står inför ett skönhetsdilemma. Som tittare får man initierade tips och tricks som gör att makeupen blir till en avslappnad och kul process. Mias filosofi bygger på att sminka fram och inte sminka över.

/Rörligt

Infinitum movement

Den norska rörelsen Infinitum Movement vill väcka unga norrmäns passion för natur och miljö – dock helt utan pekpinnar. Med hjälp av några av landets gröna hjältar som ambassadörer har vi skapat en webbserie som berör på djupet och inspirerar andra att ta hand om miljön. Vi har bara en jord – det är dags att vi tar hand om den nu. Bakom initiativet står norska pantsystemet Infinitum AS som i dag kan stoltsera med den högsta pantningen i världen (i Norge återvinns 97 procent av alla flaskor och burkar).

/Rörligt

Åhléns Instagram

Vi jobbar kontinuerligt med Åhléns rörliga utbud till Instagram. I denna serie kortfilmer lät vi ett antal köksverktyg bli stjärnorna på kökshimlen. Vem visste till exempel att det kunde vara så roligt med kastruller (här finurligt tolkade av duktiga fotografen Magnus Torsne).