/Nyheter

Välkommen Anna Zethraeus!

Berätta lite om din bakgrund!

– Gjorde några nyttiga, roliga år i kvällstidningsvärlden efter Poppius journalistskola. Sedan arbetade jag som redaktör av livsstilshjulets alla stadier på Bonnier: Vecko-Revyn, Amelia, Damernas Värld, Sköna Hem – och passade på att producera egen familj parallellt med chefredaktörsjobb på Mama och Family Living. Och så har jag drivit egen contentbyrå, startat upp nya magasinkoncept åt Aftonbladet och skrivit resor för Metro.

Hos oss ska du jobba med SJs ombordmagasin Kupé, berätta lite vad du vill göra med magasinet!

– Jag vill hitta fram till läsarna genom olika människors historier: Få dem som nästan alla känner till att berätta något nästan ingen vet – och hitta de personer som få känner till men som har storys många kan känna igen sig i.

Kan du bjussa på ett roligt tågminne?

– Tvärtemot många katastrofala bilresor har jag bara snälla tågminnen från Sverige. Minns särskilt ett från det unga vilda livet, då jag och en kompis klev på tåget i Malmö, efter fyra dygns non-stop tågresande från Istanbul – utan mat eller klädbyten. Vi tyckte andra-klass-vagnen var som ett femstjärnigt Hilton.

/Nyheter

Systerskap: Hannah & Amanda!

Att alltid ha stöd vid sin sida, i segrar och nederlag. Det gör dem dubbelt så starka. Det menar i alla fall systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman som står bakom livsstilskonceptet Daisy Grace som nu flyttat in på Åhléns.
 Syrrorna var omslagskvinnor till Åhlénsmagasinet och plåtningen gjordes i den utomjordiskt vackra handelsträdgården Gullvivan på Lidingö. Och som vanligt när vi träffar spännande människor gjorde vi en film för Åhléns alla sociala kanaler. Hoppas ni gillar!

/Nyheter

Nya HR People är ute

Tystnad är den nya lyxen. I det nya numret av HR People har vi träffat Victoria Palm och Navid Modiri som gör uppror mot stress och digital panik. Vi hängde med dem på Off the Work och varvade ned med kollektiv tystnad och sysslolöshet mitt i hektiska Västra Hamnen i Malmö. Dessutom har vi en exklusiv intervju med Graham Potter, Östersunds fotbollstränare som fått en hel stad att börja drömma. Trött på gnällspikar? Var inte det – nej-sägarna är helt nödvändiga för balansen i ett företag.

/Nyheter

Härligt Svenssonsliv

Den 3 april nås Svenssons butiker och kunder av det hett efterlängtade vår- och sommarmagasinet. I det här numret är det fokus på den sköna perioden och vi skapar vackra uterum i grönskan. Vi tar även en titt i backspegeln för att uppmärksamma att Svenssons fyller 120 år i år. Är du inte redan kund hos Svenssons (bli det!) så kan du rycka magasinet i någon av deras butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Lammhult.

Här en sneakpeak över det vackra inspirationsjobb som vi gjorde tillsammans med mästerfotografen och stylisten Hans Blomqvist i ett gammalt lokstall i Älmhult!