/Digitalt

/Digitalt

Infinitum movement

Med Infinitum Movement har vi skapat en plattform för norska ungdomar som är engagerade och intresserade av miljön. Utan pekpinnar driver vi miljöfrågan på ett modernt och oväntat sätt. Här får vi möta designers, arkitekter, uppfinnare, modeskapare och musiker som på ett eller annat sätt gör skillnad för miljön. Dessutom har vi knutit till oss några av Norges mest intressanta profiler som ambassadörer och bloggare.

Bakom rörelse står Infinitum AS, som äger och driver det norska pantsystemet.

infinitummovement.no

/Digitalt

Blueair Life

I dag är luft den viktigaste hälsofrågan i världen. Med plattformen Blueair Life lyfter vi fram gamechangers, forskare, vetenskapsmän och innovatörer som på ett eller annat sätt bidrar till en lite bättre och renare värld. Bakom satsningen står luftreningsföretaget Blueair som är en del av världskoncernen Unilever.

blueair.com/life/

/Digitalt

HR People

HR People är en mötesplats för beslutsfattare, opinionsbildare och HR-chefer över hela landet – som är intresserade av arbetsmarknadsfrågor. På sajten kan man läsa om spännande människor, trender och tendenser, ta del av analyser och aktuell forskning med HR i fokus. Sveriges HR Förening är initiativtagare till satsningen.

hrpeople.se