/Åhlens

Åhlens filmer

För Åhléns har vi gjort mängder filmer inom segmenten mode, skönhet och livsstil, främst för sociala medier och webb men även som kampanjmaterial.

Här är några av dem:

Bianca Salming

Hon är bara 23 år gammal och har redan tagit en rad SM-guld. När friidrottaren Bianca Salming tävlar är det viktigt att hon känner sig fin. Här delar hon sig av sin skönhetsrutin.

Camilla Thulin

Hon har designat klänningar åt popstjärnor och prinsessor, och brinner för kvalitet och klädvård. Men när det gäller makeup har hon inte samma tålamod. Vi vaknar upp med Camilla Thulin och får följa hennes morgonrutin.

Katia Mosally

Vi träffar Katia Mosally! För många känd som en del av Idoljuryn men som har hela världen som sin arbetsplats i sin roll som internationell marknadsförarare inom musikbranschen. Här delar hon med sig av sina bästa skönhetstips.

c/o Larsson

Låt dig inspireras av Karin och Carl Larsson. Kollektionen som Åhléns tog fram tillsammans med Carl Larsson-gården är inspirerad av paret Larssons gård, Lilla Hyttnäs i Sundborn. hemmet. Gården är fylld med färg, mönster och en blandning av egen och samlad konst. Den moderna energin ville Åhléns fånga och förmedla i produkterna.

Frida Selkirk

Sveriges nageldrottning Frida Selkirk anser att nageln är garderobens bästa accessoar. De tre hetaste trenderna 2022 enligt Frida är den lekfulla, den mjuka och harmoniska och Funky French.

Sommarens finaste badmode

På stranden, på landet eller vid poolen. Vi har förevigat sommarens finaste badmode oavsett du är en den aktiva typen eller den som helst ligger och slappar med en bok.

Så fixar du till skägget

Mycket har hänt på skäggfronten de senaste åren. Vi har träffat legenden Håkan Ström på Barber & Books som delar med sig av sina bästa tips.

Blushdraping

Makeuphösten bjuder på en uttrycksfull palett. Blushdraping är tillbaka och lättare än det låter. Låt kinderna gnistra och rama in ansiktet på ett snyggt sätt. Så fixar du stilen hemma!

Selam Fessahaye

Det är inte bara vårens makeup som är färgsprakande och lekfull, utan även designern Selam Fessahayes kreationer. Att skapa kläder har varit ett sätt för henne att kommunicera – liksom att måla sig. Här delar hon sina bästa skönhetstips, bland annat att lära känna sin hud och helst blir bästa kompis med den.

Tora Hallström

Trots superstjärnor till föräldrar är det få som vet vem Tora Hallström är. Den internationella storproduktionen Hilma, med pappa Lasse som regissör, kan vara startskottet för Toras nya karriär. Här delar hon med sig av sina bästa skönhetstips.

Metallic!

En av höstens stora makeuptrender är metallic! Det måste inte vara guld eller silver som glimmar på ögonlocken, välj den färg du gillar bäst – eller flera! Vår makeupartist berättar hur du får till looken.