/Nyheter

Nordea Private Banking väljer Klintberg Niléhn

Det var i januari i år som Nordea Private Banking gick ut i pitch. Man sökte en nordisk contentlösning till sina Private Banking-kunder som skulle ersätta det magasin man tidigare haft. Till sist vann svenska byrån Klintberg Niléhn upphandlingen. Lösningen blev en businesssajt på fem olika språk, en podcast, ett bookazine och ett nyhetsbrev under konceptet Talk.
– Om andra banker pratar över huvudet eller konverserar sina klienter ville vi ta fram ett modernt koncept som pratar direkt med kunderna, det var så Talk föddes. Att vi valde webben som vår primära kanal är kanske inte så konstigt; vi lever i en digital tid och vill möta kunderna där de faktiskt är, säger Mårten Niléhn, VD och medgrundare av Klintberg Niléhn.

Den 24 juni lanserades sajten på svenska, danska, norska, finska och finlandssvenska. Här kommer kunderna få möta Nordens främsta entreprenörer och gamechangers och få de senaste nyheterna och idéerna inom business, hållbarhet och innovation. Ninni Franceschi, Nordea Private Bankings chef i Sverige, ser fram emot Talk-konceptet som hon kallar för både för innovativt och modernt.
– På det här sättet kan vi kommunicera med våra kunder dagligen och bjuda på ett exklusivt innehåll med hög kvalitet. Vi har tidigare jobbat med Klintberg Niléhn och vet att de förstår våra behov och utmaningar.

Läs mer på Dagensmedia.se

/Nyheter

Kampanjfilm åt SJ

SJ har ambitionen att vara ett av landets ledande varumärken inom hållbarhet. I det arbetet lämnar man inget åt slumpen. Klintberg Niléhn fick i uppdrag av SJ att ta fram en kampanjfilm som kommer gå i sociala medier under våren. Här får vi följa en rätts historia, från tillagning till magen på nöjd kund. Och rätten inte säljs rabatteras den till halva priset… och därefter åker den vidare till Allwin som hjälper dem i samhället som behöver det mest. Varje rätt räknas!

/Nyheter

Lannebo: Ny grafisk identitet

När fondbolaget Lannebo ville uppdatera sin kommunikation och skapa en mer inkluderande och modernare känsla som bättre speglar företagets DNA vände man sig till Klintberg Niléhn som tog fram en ny grafisk och visuell identitet. En första tjuvkik på hur nya uttrycket blir kommer i början av mars i Lannebos kundmagasin som distribueras med DN och SvD. Under året kommer formen implementeras i övriga kanaler.

/Nyheter

2022 i review

Hur sammanfattar man ett 50-tal magasinsproduktioner, 112 nyhetsbrev, 71 filmer, 3 grafiska nya identiteter, hundratals timmar av strategi och varumärkesarbete…  Här är 2022 på 60 sekunder. Eller åtminstone några av alla Klintberg Niléhns projekt under ett intensivt men väldigt framgångsrikt fjolår. Häng med in bakom kulisserna och se vad vi hade för oss.

/Nyheter

Hurra!
In Vino fyller 1 år

För exakt ett år sedan kom första numret av In Vino, ett magasin som Klintberg Niléhn producerar i samarbete med Munskänkarna – världens största organisation för vinintresserade. ”Magasinet och innehållet som Klintberg Niléhn gör åt oss har inneburit en härlig boost för vår förening och ett fantastiskt rekryteringsverktyg, som hjälpte oss att ta in nästan 2 000 nya medlemmar under fjolåret”, säger Mats Lindelöw, ordförande för Munskänkarna

/Nyheter

Pernod Ricard väljer Klintberg Niléhn

Pernod Ricard är ett av världens största företag inom vin- och spritindustrin med varumärken som Absolut Vodka, Chivas Regal, The Glenlivet med flera. Efter en lång pitchprocess har Pernod Ricard nu valt Klintberg Niléhn som sin contentpartner i norra Europa.

/Nyheter

Audi + Klintberg Niléhn

För Audi har Klintberg Niléhn tagit fram ett helt nytt premiummagasin som skickas ut till alla kunder två gånger per år. Dessutom samarbetar vi kring bilmärkets nyhetsbrev och sociala medier. Att få vara med på den resan som Audi står inför är otroligt spännande. Framtiden är elektrisk och sprängfylld av innovation!

/Nyheter

Nytt magasin: In Vino

Premiär för In Vino! Ett nytt magasin som Klintberg Niléhn gör tillsammans med Munskänkarna, världens största vinorganisation. Med några av landets främsta vinkännare och skribenter bjuder vi på passion och information utan pekpinnar! Magasinet är för alla, oavsett nivå, och bevakar gamla och nya vinvärlden med samma entusiasm. Samtidigt fördjupar vi oss i smala fenomen och initierande begrepp.

/Nyheter

Klintberg Niléhn – årets contentbyrå!

Kanske visar just den här bilden hur stolta och glada vi blev över att blivit valda till Årets Byrå i kategorin content. För vad kan vara finare än att kunderna själva får avgöra vilka producenter som ska prisas? Årets Byrå är en årlig bransch- och kundstudie som startade år 2000 som kartlägger hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina byråer. Studien genomförs av Regi.

/Nyheter

Äkta drömmar

I det stora höstnumret av Åhléns livsstilsmagasin inspireras vi av det nordiska designarvet. Med inredning som andas kvalitet och eftertanke skapas rum för det genuina.

/Tigidare inlägg   Nästa »