/Nyheter

Klintberg Niléhn söker Social Media Manager

Nu söker en av landets mest framgångsrika contentbyråer en Social Media Manager. Anslut dig till en innovativ arbetsplats med härliga arbetskamrater och inspirerande lokaler mitt på Östermalm. Om dig? Du uppskattar att jobba med några av Sveriges starkaste varumärken och tycker precis som vi att kvalitet är det viktigaste av allt. Vi ser gärna att du haft en liknande tjänst i minst tre år och har stenkoll på vilken typ av content som funkar i vilka kanaler. Du är även grym på att mäta effekterna av innehåll samt optimering och analys. Du kommer att jobba med våra befintliga kunder men förväntas även att delta i pitcher och i arbetet att hitta nya kunder. Välkommen till en byrå där det är lätt att utvecklas och växa i sin roll!

Är det dig vi söker? Hör av dig till Elin af Klintberg, kreativ chef.
E-mail: elin@klintbergnilehn.se
Mobil: 070 716 43 35

 

Bild: Glommen Lindberg

/Nyheter

Nail it!

Missa inte vårens hetaste nageltrender i nya numret av Åhléns skönhetsmagasin. Skickligt skapade av nageldrottningen Frida Selkirk och snyggt plåtade av Christoffer Dalkarls.

/Nyheter

Tydlig profil

Hon gav sig in i politiken för att hon var förbannad. Nu har det gått sex år sedan Nyamko Sabuni lämnade den. I nya numret av magasinet HR People, som Klintberg Niléhn producerar för Sveriges HR Förening, berättar hon om arbetet som hållbarhetsdirektör och varför hon inte är riktigt lika arg längre.

/Nyheter

Släpp in våren!

I det senaste numret av Åhléns livsstilsmagasin firar vi det spirande ljuset med en fest för smaklökarna. Vi inleder med brunch för vännerna, äter plockmat med familjen och avslutar med plock på sängen. Bon appétit!

/Nyheter

En trappa upp

Takvåningar kan vara lika vackra som svåra att möblera. Familjen Walentynowicz vände sig därför till Svenssons i Lammhult och deras inredningstjänst Studio Svenssons för att få hjälp. Så här blev resultatet. Läs intervjun med inredarna och mycket mer i senaste numret av kundmagasinet c/o Svenssons.

/Nyheter

Guld till HR People!

Magasinet HR People, som Klintberg Niléhn producerar för Sveriges HR Förening, vann guld i Svenska Designpriset i kategorin organisations- och medlemstidningar. I årets sista nummer berättade vi den fantastiska historien om Yosef Mohamed, som sökte hundratals jobb innan han bestämde sig för att starta eget. I dag finns hans företag i 25 länder – och han är på väg att erövra världen.

/Nyheter

Godmorgon Robertsson!

Behöver du också lite skönhetsinspiration? Följ med hem till pr-stjärnan och superfashionistan Fredrik Robertssons. I det senaste numret av Åhléns skönhetsmagasin avslöjar han allt om sin beautyrutin. Här ett litet smakprov.

/Nyheter

Klockren Klang

Hon slog ner som en blixt med sina magiska melodier och coola countrystil. I det senaste numret av Åhléns skönhetsmagasin pratar vi självkänsla, strålkastarljus och sociala medier med artisten Sarah Klang.

/Nyheter

Vi har flyttat

Vi har lämnat kontoret på Skeppargatan 38 för New York-feeling på Bältgatan 5 (ja, den digitala damen i porttelefonen pratar engelska och de vackra fönstren på gatuplan påminner faktiskt om Brooklyn). Men faktum är att den lilla gatan ligger mitt på Östermalm, den sträcker sig från Östermalmsgatan till Erik Dahlbergsallén. Kom gärna förbi på en kaffe!

Bild exteriör: Glommen Lindberg

/Nyheter

Ett med naturen

I Silja Lines magasin Ombord hittar du just nu en stor guide till Riga, Helsingfors grönaste restauranger och massor av Åländska smultronställen. Dessutom delar modeskaparen Lilli Jahilo med sig av sina personliga Tallinntips. Ett drömnummer för dig som vill ut och upptäcka Östersjön!

/Tigidare inlägg   Nästa »