/Kultur & bakgrund

Starten

Klintberg Niléhn grundades av chefredaktörerna och publicisterna Elin af Klintberg och Mårten Niléhn 2012 med visionen att bli landets främsta kvalitetsbyrå inom content och reklam.

Företaget

Klintberg Niléhn ägs av grundarna Elin af Klintberg och Mårten Niléhn samt av Egmont Story House, som är Nordens tredje största förlag, vilket ger oss mycket förmånliga priser inom tryck och distribution och ett stort nordiskt nätverk

Nätverk

Vi har landets mest erfarna och kompetenta medarbetare anställda hos oss, men jobbar även utifrån ett nätverk som gör att vi alltid kan plocka in de bästa medarbetarna i branschen utifrån våra olika projekt.

Vad vi gör

Som en av Sveriges mest prisade contentbyråer jobbar vi helt kanaloberoende. Full content är vår paroll. Våra uppdrag sträcker sig från magasin till kataloger, sociala medier till webb,
podcast till nyhetsbrev, filmer till kampanjer.

Hållbarhet

Som en del av Egmont Story House följer vi Egmonts klimat- och miljöstrategi Green Faster med tydliga riktlinjer för hur vi kan minska vår miljöpåverkan. Detta gäller allt från produktion till resor och inköp av grön elektricitet. Läs mer här! Detta är ett arbete som följs upp och genomlyses två gånger om året. Något som även gäller för social hållbarhet, där vi följer Egmont Social Compliance Programme. Läs mer här!