Digitalt

Webbplattformar, nyhetsbrev, appar och sociala kanaler – de digitala kanalerna växer och blir allt mer komplexa. För att hitta fram till rätt kanal och distribution måste man utgå från målgruppens behov. Vad vill de veta och i vilka kanaler rör de sig? Tillsammans med våra kunder arbetar vi fram koncept, strategi och innehåll. Därefter hittar vi fram till rätt kanal eller plattform. Och självklart mäter vi effekten under resans gång. Och vi tummar aldrig på kvaliteten.

/Så här kan det se ut

/Infinitum movement

/Blueair Life

/HR People

 

Print

Magasin är en svårslagen kanal om man vill ha egen tid med sin kund. I genomsnitt läser man våra tidningar i 32 minuter. Tillsammans med några av Nordens största varumärken skapar vi magasin som når ut, berör, engagerar och gör skillnad – och självfallet bidrar till ökad försäljning. Få kanaler kan bygga lojalitet så effektivt som ett magasin eller en tidning.

/Så här kan det se ut

/Fair

/Åhléns

/Kupé

 

Rörligt

Framtiden är rörlig. Vare sig det är ett klipp på 15 sekunder eller en stor produktion gäller det att ha en vass idé som skiljer sig från mängden. Vi tar fram allt från bildstarka och delningsvänliga filmer för Instagram till hela webbserier som sträcker sig över tid. Vår styrka ligger i de starka koncepten och att skapa material som människor uppskattar, delar och till och med väntar på.

/Så här kan det se ut

/Enkel skönhet för Åhléns

/Infinitum movement

/Åhléns Instagram