Så jobbar vi!

Content marketing

Vi är din kompletta redaktionella partner och berättar alltid din unika berättelse i ett relevant sammanhang. Klintberg Niléhn jobbar framförallt med printprodukter inom premiumsegmentet, men också med digitala plattformar, events, rörligt material, föreläsningar och fotograferingar. Så oavsett om utmaningen är att ta fram ett nytt inspirerande magasin eller skapa en onlinelösning med ett innovativt innehåll för läsplattan eller webben så kan vi hjälpa dig. Tack vare att Klintberg Niléhn delägs av Egmonts Tidskrifter, Nordens tredje största förlag, kan vi erbjuda oslagbara priser på papper och tryck.

Strategi och analys

Vi hjälper ditt företag att analysera er målgrupp och hitta rätt position, både för befintliga och nya varumärken. Om ni vill göra en ompositionering eller en varumärkesresa är Klintberg Niléhn den ultimata partnern. Tack vare Egmont och förlagets enorma kundbas, både i Sverige och i Norden, kan vi göra djupgående analyser inom de segment som vi är verksamma inom.

Design och redesign

Vi har ett fantastiskt team med art directors och layoutare med enorm erfarenhet av form, grafiska identiteter, profiler och logotyper. Arbetet leds av Jessica Ericsson som belönats flertalet gånger för sina insatser inom formgivning av Svenska Designpriset, Guldbladet, Svenska Publishingpriset och Tidskriftspriset.

Föreläsningar och workshops

Både Elin af Klintberg och Mårten Niléhn är flitigt anlitade föreläsare inom content marketing, trender och entreprenörskap. Dessutom håller vi workshops i ovanstående ämnen och hjälper ditt företag inom affärsutveckling, redaktionell kommunikation och kreativitet.

brain2s