Nyhetsarkiv

april 2015

Förstärkning!

_Z1B5758_480   164324_496160002614_3575524_n

Klintberg Niléhn får nu förstärkning i form av två riktiga superstjärnor!
Fia Fjelde har en gedigen bakgrund som redaktör i magasinsbranschen och kommer senast från ett jobb som copyansvarig på H&M.
Pia Constenius är art directorn som gjort magasin som Dazed & Confused, Vogue och Bon, och senast arbetade på Redaktörerna som övergripande AD.
Varmt välkomna i gänget!

Vårens skönhetsmagasin

ahlens480

Snart är alla vårens fyra magasin av Åhléns Skönhet ute! Är du en av många Åhlénskunder så får du magasinet hemskickat. Yta behöver inte vara ytligt! Frossa i nyheter, reportage och inspiration i massor.

Generation W

nyjoy480

Vet ni att det pågår en revolution just nu? Vi pratar förstås om en ny kvinna som gjort upp med åldersfixering, duktighetsnoja och trendängslighet. Som är trött på att spela hjälte bara för att hon är kvinna. Det är henne som vi och modeföretaget Joy valt att sätta fokus på. Så kliv åt sidan Generation X och Y, för här kommer Generation W.

Gå in på någon av Joys butiker och ryck ditt ex av magasinet.

Nytt nummer av Svenssons i Lammhult

Nysvenssons_OMSLAG_utanrygg480    COS01varkanslor_1_480

Senaste numret av c/o Svenssons är äntligen ute! Njut av 100 sidor inspiration och möbelpoesi när den är som vackrast. Plocka tidningen på någon av Svenssons i Lammhults butiker eller beställ den gratis på svenssons.se.