Nyhetsarkiv

december 2013

En evighet

I ett led att få unga norska vuxna (17-25 år) att panta har Klintberg Niléhn tillsammans med norska Resirk och Omnicom Group tagit fram ett helt unikt magasin. 100 sidor av genomtänkt innehåll utan kompromisser.

Magasinet, som tryckts i 30 000 ex, får man om man via Instagram kan visa att man pantat.

Tidningen som döpts till Infinitum är ett magasin om vår tids hjältar och om en jord i ständig förändring. Om tankarna, idéerna och prylarna som gör vår värld lite smartare, lite bättre. Om recycling som uttrycksmedel inom konst, mode och design. Och om människorna som vågar sticka ut hakan och skapa nya attityder.

Det är coolt att bry sig, så är det bara.

 

December

Vårt magasin för Nordea Private Banking går från klarhet till klarhet. Under 2013 har vi släppt fyra nummer, och dessa är de senaste tre. Med säker hand har skribenter och fotografer i världsklass porträtterat Sveriges mest spännande personligheter, tillika kunder hos Nordea Private Banking. Livsöden och starka citat från entreprenörer, företagsledare, kändisar och idrottsstjärnor har drabbat läsarna, både i text och bild. Magasinet har rört sig mellan smala fenomen i samhället och breda ten- denser, och alltid med samma nyfikenhet. Vi har rest över världen, från öst till väst, och kommit hem med färgstarka reportage om unika människor och platser. Det mest intressanta inom konst, fritid, arkitektur, mode och livsstil har hamnat under luppen. Med experter på vår sida har vi guidat våra läsare om de senaste nyheterna och bästa tipsen för privatekonomin.

Och glädjande nog har Nordea Private Bankings kunder stormtrivts med magasinet. Efter varje nummer har vi fått fantastiskt fina reaktioner! Dessutom vann tidningen det prestigefulla Svenska Publishing-priset i kategorin Kundtidningar Print.

En riktig Svensson

Andra numret av det prisbelönta magasinet c/o Svenssons bjöd på 100 sidor inspiration. Möbeltendenser som fick våra hem att glänsa, ett spännande möbelmöte mellan Eero Koivisto och Stina Sandwall och de ljusa idéerna kring hur belysning kan förändra ett rum. Vi gick bakom kulisserna på Rud. Rasmussen Snickerier i Köpenhamn, vi skapade ett magiskt stilleben baserat på de fyra elementen och vi gjorde en historisk resa 115 år bak i tiden om Svenssons i Lammhult fantastiska historia.

Är du inte en av Svenssons i Lammhults kunder som redan har fått det matiga magasinet går det bra att beställa c/o Svenssons här!